Értékeld a Nőszervezet tevékenységét

Az RMDSZ Nőszervezete 2013-ban alakult. Kezdeti célkitűzéseinket a romániai magyar nők javaslataira alapozva szögeztük le és megvalósításukért tevékenykedünk. 

Tíz évvel ezelőtt, a szervezet megalakulásakor arra vállalkoztunk, hogy megerősítjük a Szövetségben dolgozó nőket, támogatjuk politikai szerepvállalásuk kiterjesztését, és bátorítjuk az önálló véleményformálást. Ugyanakkor fontosnak tartottuk azt is, hogy több olyan nőt vonjunk be a közösségépítő munkába, akiknek határozott elképzeléseik, terveik és elvárásaik vannak ezen a téren. Ezek az alapelvek vezérelnek bennünket ma is. Mi azért dolgozunk, hogy minden nő megtalálja és megállja a helyét az élet bármely területén. Azért dolgozunk, hogy az erdélyi magyar közösség szülőföldjén megmaradjon és gyarapodjon. Azért dolgozunk, hogy biztonságos, élhető környezetet teremtsünk gyermekeink számára.


Újra hozzád fordulunk kérve, hogy válaszaiddal értékeld a Nőszervezet (helyi és országos) tevékenységét, illetve jelezd véleményed a szervezetünk által felvállalni szükséges feladatokról. 

A kérdőív kitöltése 8–10 percet vesz igénybe.
Kitölhető itt: https://www.felmeres.ro/202204

Spread the love