Ezrek arcára csaltunk mosolyt!

2019-12-19


Idén is folytattuk a Mosolygó karácsonyt! elnevezésű országos rendezvénysorozatunkat, és jótékony akciókkal készültünk az adventre és a karácsonyi ünnepekre. Összesen 111 programot bonyolítottunk le, 20 megyében voltunk jelen és közel 20 000 emberhez jutottunk el.

Van ahol már lezárultak, máshol még javában zajlanak a nőszervezeteink karitatív programjai, amelyekkel örömteli pillanatokat szeretnénk ajándékozni a családoknak. A cipősdoboz akciók különösen fontos részét képezik a Mosolygó karácsonyt! – rendezvénynek, hiszen az adományozás az egymás iránti törődést fejezi ki.

Emellett az adventi koszorúk készítése és a kézműves karácsonyi vásárok is elmaradhatatlan részeit képezték az idei programnak, amelyből nem maradtak ki a jótékonysági koncertek sem. Ebben az évben több mint 1 900 csomagot adtunk át gyermekeknek és felnőtteknek, és a szépkorúak köszöntését sem felejtettük el.

Voltak helyszínek, ahol egy konkrét célra szerveztek gyűjtést a szervezeteink, máshol Mikulás-járás keretében szerveztek ajándékozást. Nagy öröm volt látni azt az összefogást, amelyet évente megtapasztalunk ebben az időszakban, és köszönjük a helyi szervezők értékes munkájáthozzászolás