„Mosolygó Karácsonyt!” Szászrégenben

2016-12-21


A  Szászrégeni RMDSZ Nőszervezete idén negyedik alkalommal  kapcsolódik be a nagy sikernek örvendő Mosolygó Karácsonyt! címet viselő az RMDSZ Nőszervezetének országos rendezvénysorozatába. A program célja, hogy az ünnepek előtti időszakban mosolyt varázsoljon az arcokra ,  és segítsen  olyan gyerekeken, családtagokon, idős személyeken , akiknek a  szeretet ünnepén nem adatik meg a meleg étel és finom kalács.

A rendezvénysorozat keretén belül a szászrégeni Nőszervezet a Csillag Egyesülettel közösen szervezett Adventi jótékonysági vásárt az Eugen Nicoara művelődési otthonban tartotta, ahol a karácsonyi hangulatot a Pici Sófár - a Szászrégeni Református Egyház gyerekzenekara biztosította, ugyanakkor Rafael Laura énekes diáklány vezette be a jelenlévőket a karácsonyi dallamok világába.

Ez úton is köszönetet mondunk a rendezvény főpartnerének, a Bethlen Gábor Alapítványnak, továbbá a Szászrégeni Polgármesteri Hivatalnak, SC. Denis Agrolact SRL-nek, Eldi SA-nak, Székely Lórándnak, Bordea Attilának, Aszalos Gábornak valamint annak a sok nagylelkű névtelen adományozónak, akinek köszönhetően a tervezett 25 család helyett, idén 30 családhoz jut el az alapélelmiszerekből álló szeretetcsomag az RMDSZ, és a Nőszervezet, illetve a Csillag Egyesület közreműködésével.

A Szászrégeni RMDSZ, a Szászrégeni RMDSZ Nőszervezete és a Csillag Egyesület áldott, békés, szeretetben gazdag Ünnepet kíván.hozzászolás