ÁLLÁSFOGLALÁS

2016-10-11


Az RMDSZ Nőszervezete megdöbbenéssel követi az elmúlt két napban Kolozsváron lezajlott eseményeket, amelyek során a Korrupcióellenes Ügyészség a tegnap reggeli óráktól kezdődően házkutatást tartott Horváth Anna és munkatársai lakhelyén, illetve alpolgármesteri irodájában, befolyással való üzérkedés gyanújára hivatkozva.  
    
Horváth Anna mind alpolgármesterként, mind pedig az RMDSZ Nőszervezetének alelnökeként, a Szövetség politikusaként az elmúlt években azt bizonyította, hogy a túlburjánzott bürokrácia, az ellentmondó, nehezen értelmezhető törvények szövevényében is lehet bátran és elkötelezetten, tisztességgel és becsülettel végezni a kolozsvári magyarság és az erdélyi magyar nők érdekképviseleti munkáját.

Bízunk abban, hogy tevékenységének elhúzódó kivizsgálása nem fogja ellehetetleníteni ezt a munkát, és lehetőséget adnak neki, hogy mihamarabb tisztázza ártatlanságát, folytatni tudja példaértékű munkáját.
Ennek bekövetkeztéig az RMDSZ Nőszervezete kiáll Horváth Anna mellett, teljes mértékű támogatásáról biztosítja Kolozsvár alpolgármesterét, családját és munkatársait.
 
az RMDSZ Nőszervezete

hozzászolás