Szövetségben – Parlamenti figyelő: online is elérhető az RMDSZ legújabb újsága

2016-10-04


A választásokra készülve, a Szövetség parlamenti munkájáról, eredményeiről szóló színes, 16 oldalas magazinújságot jelentetett meg az RMDSZ Ügyvezető Elnöksége Szövetségben – Parlamenti figyelő címmel. A lap mától online is elérhető ITT és ITT

Az újság hasábjain az RMDSZ parlamenti képviselői és szenátorai beszámolnak az elmúlt évek kihívásairól, a sikerként elkönyvelhető eredményekről, olyan fontos törvénymódosításokról, amelyek jelentősen befolyásolták a magyar emberek mindennapjait.

A lap egy fotóriport erejéig betekintést nyújt a képviselők és szenátorok bukaresti mindennapjaiba, láthatjuk, hogyan zajlik egy munkanapjuk, milyen környezetben dolgoznak, emellett kötetlen interjúban arról vallanak, van-e élet a politikán kívül, s ha igen, mivel töltik azt az időt szívesen.

Milyen az ideális képviselő? Mennyi a fizetése? Mennyibe kerül egy képviselő egy választópolgárnak? Mi a parlamenti munka legszebb és legnehezebb része? – többek között ezekre is választ ad a Szövetségben.

Október első felében az RMDSZ egy átfogó, minden parlamenti kezdeményezésre és eredményre kitérő kiadványt is megjelentet.hozzászolás