Bemutatkozik Kovács Ilona mezőmadarasi polgármesterjelölt (Maros megye)

2016-05-24


Mezőmadaras alpolgármestereként nagyon gyakran szembesültem a közömbösséggel, a problémák megoldásának elnapolásával, a közösséggel folytatott párbeszéd hiányosságával. Azért indulok a polgármesteri tisztségért, mert szeretem a munkát és a közösségemet, és abban bízom, hogy többet tudok tenni az emberek életminőségének javításáért.

Abban hiszek, hogy a közösség akkor fejlődhet, ha tagjai összefognak és képesek együttműködni, együtt dolgozni. Annak érdekében, hogy a problémák, feladatok és megoldások átláthatóak legyenek, nyílt és tiszta beszédre van szükség. Én ezt az alapértéket képviselem. 

Őszintén kijelenthetem, hogy az elmúlt években az én ajtóm mindenki számára nyitva állt. Ez adott és nem változik. Hiszem, hogy bebizonyosodott, hogy legjobb tudásom szerint segítettem a közösségem problémáinak a megoldásában. Megerősít a munkámban és a feladatok vállalásában a mezőmadarasiak irántam tanúsított bizalma, az őszinteségük és nyíltságuk. 

A falu lakosságának túlnyomó többsége mezőgazdasági tevékenységből teremti elő a betevő falatot. Ezért az elmúlt években kiemelt feladatomnak éreztem segíteni a gazdákat, koordinálni a területalapú támogatási igénylésüket, azok felterjesztését. Minden irányú tevékenységemben éreztem a családom támogatását, ami nélkül a munkámat nem tudtam volna végezni, csakis így volt lehetséges kulturális eseményeket szervezni és támogatást nyújtani ezeknek.

Manapság sokak számára elképzelhetetlen, hogyan lehet boldogulni Mezőmadarason, a város forgatagától alig 30 kilométerre, ahol még térerő sincs. De ez a mi otthonunk, egymásért felelősséget kell vállalnunk és egyetlen lehetőséget sem szabad elengednünk, ha segítségnyújtásról van szó. Az egymás iránti szolidaritás a mi hajtóerőnk. 

Abban bízom, hogy négy év múlva az önkormányzat megvalósításait a mezőmadarasiak saját érdemeiknek is tulajdoníthatják, mert véleményükre odafigyelve, együtt teszünk Mezőmadaras fejlődéséért.

hozzászolás