Kiértékelő gyűlést tartott a Szeben megyei Nőszervezet

2016-02-24


Február 23-án, kedden délután tartotta kiértékelő gyűlését az RMDSZ Szeben megyei Nőszervezete. Az eseményen jelen volt Hegedüs Csilla, az RMDSZ Nőszervezetének alelnöke, illetve Balázs Béla, a Szeben megyei RMDSZ elnöke is.

A jelenlévők köszöntése után Márton Ildikó elnök asszony ismertette a szervezet 2016-os tevékenységi tervét, továbbá beszámolt azokról az eredményekről, amelyeket a hagyományőrzés és oktatás területein értek el az elmúlt időszakban. Kijelentette, hogy a jövőben a politikai szerepvállalásra is hangsúlyt fognak fektetni, ugyanis  több nőszervezeti tag is indulni szeretne az önkormányzati választásokon.

Balázs Béla támogatását fejezte ki a Nőszervezet célkitűzéseit illetően: „szükség van a közösségépítésre, de a politikai szerepvállalásra is, ugyanis másként nem tudjuk az érdekeinket érvényesíteni”.

Hegedüs Csilla is támogatásáról biztosította a szervezetet a kitűzött célok megvalósítását illetően, felajánlotta segítségét az önkormányzati kampányban, továbbá ismertette az országos szinten megvalósítandó terveket, mint például a nők jelenlétének megduplázását és a Sikeres Nők Iskolájának minél több helyen való megszervezését.

A találkozó zárásaként a választásokon induló hölgyeknek Bordi Magdolna medgyesi tanácsos beszélt az önkormányzati munka kihívásairól, az eddigi tapasztalatairól. hozzászolás