A Csíki Nőszervezet az Áradat Egyesületnél

2015-12-18


Lőrincz Csilla, a Csíki Területi Nőszervezet elnöke és Bálint Bernadett rendezvényszervezésért felelős alelnök ellátogattak az Áradat Egyesülethez, és átnyújtották a november 26-án, immár harmadik alkalommal megszervezett adventi koszorú készítésen, tombolából begyűlt összeget.
 
A nőszervezet programjai között kiemelt helyet foglalnak el a karitatív jellegű események, ilyen például a Mosolygó Karácsonyt! is. Lőrincz Csilla hangsúlyozta, hogy igyekeznek a helyi közösség aktuális igényeire odafigyelni, így esett idén a választás az Áradat Egyesület támogatására. Bálint Bernadett elmondta: idén is több, mint szász lelkes résztvevő készítette el koszorúját, az ők hozzájárulásuk, illetve a tombolatárgyak felajánlóinak köszönhető az átnyújtott összeg, amelyet ezúton is köszönnek.
 
Az Áradat Egyesület köztudottan lélekápolással, önismeret és személyiség-fejlesztéssel foglalkozik, továbbá telefonos SOS-szolgálatot működtet. Simó Irma, az egyesület vezetője elmondta: örömmel fogadták a karácsonyi ajándékot, és úgy döntöttek, hogy a pénzösszeget az említett, 10 éve működő, telefonos lelkisegély szolgálat fejlesztésére költik, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy a csíki térségben továbbra is szükség van arra.


hozzászolás