Sikerekben és törődésben gazdag két évet tudhat maga mögött az RMDSZ Bukarest területi Nőszervezete

2015-09-22


Nagy Éva, az oktatási minisztérium alkalmazottja, a kisebbségi oktatásért és a parlamenti kapcsolatokért felelős államtitkár kabinetjének igazgatója váltja Gáspár Hajnalt, az RMDSZ Bukarest területi Nőszervezetének elnökét. A szeptember 21-i tisztújító gyűlésen bizalmat szavaztak még Vajda Borbála ügyvezető elnöknek és a szervezet alelnökeinek is, Nagy Gabriella, Fodor Andrea és Gedő Eszter személyében.

Az újonnan megválasztott elnök beszédében megköszönte a Nőszervezet bizalmát, hozzátéve, nagy megtisztelés számára e tisztség betöltése.  „Bízom abban, hogy az újonnan megválasztott vezetőség tagjaival olyan munkát tudunk majd felmutatni, amelyet minden bukaresti nő magáénak vallhat majd, s amelyre az országos Nőszervezet is büszke lesz. Ebben a rohanó világban egyre nagyobb szükség van a kölcsönös megismerésre ahhoz, hogy minél jobban együttműködjünk embertársainkkal, és kezet nyújtsunk egymásnak. Szeretném, ha minél több társunk kezét megfognánk, hogy egymást segítve járjuk be azt az utat, amely anyanyelvünk, kultúránk, oktatásunk, hagyományaink megőrzéséhez, ápolásához és fejlesztéséhez vezet, s akkor siker lesz az ajándék egész közösségünk számára.”

Az esemény keretén belül Biró Rozália, az RMDSZ Nőszervezetének elnöke megköszönte a leköszönő elnök-asszony munkáját, értékelve tevékenységét és nagyrabecsülését fejezve ki a szervezet mindazon tagja iránt, akik hozzájárultak az elmúlt két év megvalósításaihoz, továbbá üdvözölte az új vezetőséget és sok sikert kívánt célkitűzéseik eléréséhez. 


hozzászolás