Egy nap a családért!

2015-06-26


Június első fele nem szólhat másról, mint a gyereknap körüli rendezvényekről. Maros megye különböző településein az RMDSZ Nőszervezete gondoskodott arról, hogy gyerekek, szülők, nagyszülők együtt mókázhassanak, játszhassanak, szórakozzanak. A legtöbb településen e hónap elején, kimondottan a gyerekeknek szerveztek rendezvényeket, gyereknap alkalmából ők voltak a középpontban. De ez alól is van kivétel!

A Fickói RMDSZ Nőszervezete úgy gondolta, hogy a hagyományos gyereknap helyett családi napot szervez. A hétvégi kellemes napsütéses szombaton szervezték meg a családi napot Fickón, a polgármesteri hivatal támogatásával. A szervezők gondoskodtak egy egész napos pörgős program összeállításáról. Volt ugrálóvár, kézművesfoglalkozás, zsákban futás, arcfestés, lufi hajtogatást tanultak együtt az anyukákkal, apukákkal, és különböző vetélkedőkön vehettek részt a kis lurkók. Amíg a gyerekek szórakoztak, versenyeztek, addig a felnőttek a bográcsok körül ügyeskedtek. A családi napot egy nagy közös bográcsozással zárták. 

Szükség van az ilyen rendezvényekre mindenhol, kell a gyerek zsivaj, a móka, a felhőtlen nevetés, melyek feltöltik rohanó napjainkat.hozzászolás