Biró Rozália: „Merjünk vállalkozóként is gondolkodni”

2015-05-28


Május 22-én, Budapesten került sor az ,,Üzletanyu Konferencia - 2015"" című rendezvényre, melyen az RMDSZ Nőszervezetét Biró Rozália elnök képviselte.

A Vida Ágnes által évről-évre szervezett konferencia célja a nők által kezdeményezett sikeres vállalkozások  ismertetése, díjazása és értékelése. Olyan innovatív ötletek bemutatása szerepelt napirenden, melyekre alapozva felépíthető egy vállalkozás, fejleszthető egy működő cég.
Ugyanakkor személyiség fejlesztő programcsomagokat, élettervező és célkitűző programajánlatot, a vállalkozásokban működő érzelmi intelligencia fejlesztését célzó gyakorlatokat ismerhettek meg a résztvevők.

,,Fontosnak tartom, hogy tudatosítsuk önmagunkban és hölgy társainkban azt, hogy bizonyos értelemben valamennyien vállalkozók vagyunk. Életünk lehetőségekkel teli út, melyekből sokat felvállalunk, és ezáltal vállalkozunk rá. Valamennyi előadó összegzéséből  a pozitív gondolkodás, a tenni akarás, valamint a tenni tudás megélt lehetősége tűnt ki. Arra buzdítottak mindenkit, hogy merjünk vállalkozóként is gondolkodni, mérlegelve a vállalás kockázatait, aztán cselekedjünk bátran, bízva abban, hogy meg tudjuk valósítani álmainkat." -hangsúlyozta Biró Rozália

A konferenciát követően az elnök-asszony megbeszélést folytatott a Magyar Vállalkozónők közhasznú egyesületének elnökével, Rácz Györgyi elnök-asszonnyal, a vállalkozónőket összefogó szervezet szükségességéről, szerepéről és feladatairól.hozzászolás