Szatmár megyében, Erdődön és Szatmárhegyen megalakult az RMDSZ Nőszervezete

2015-05-22


Május 18.-án 19 órai kezdettel az erdődi református egyház irodájában Bányai Krisztina kezdeményezésére megalakult Erdőd és környékének RMDSZ Nőszervezete.

Az alakuló gyűlésen megjelent hölgyek köszöntése után, a  szatmári és az országos Nőszervezet eddigi tevékenységeiről és rendezvénysorozatairól tájékozódtak a jelenlévők, majd a helyi szervezet vezetőire tettek javaslatot.  A javasolt személyek vállalták a megbízatást , az RMDSZ Erdődi  Nőszervezet vélasztott vezetői: Lukács Gyöngyi elnök, Molnár Kati es Cucuiat Henrietta alelnökök, valamint Bányai Krisztina ügyvezető elnök. 

Ugyanezen a napon, május 18-án, Szatmárhegyen a kultúrházban gyűltek össze a hölgyek megalakítani az RMDSZ Szatmárhegyi Nőszervezetét. Az alakuló gyűlés első részében tájékozódtak a hölgyek a Nőszervezet célkitűzéseiről, programjairól majd a helyi nőszervezet vezetői megválasztására került sor. A jelölések alapján elnöknek Juhos Timeát, alelnököknek Félegyházi Anikót és Félegyházi Enikőt, ügyvezető elnöknek Gáspár Inezt, titkárnak pedig Tóth Andreát választottákhozzászolás