RMDSZ Nőszervezet Tasnádon

2015-05-12


Május 5-én, délután 17 órai kezdettel a tasnádi Caritas nagytermében, az RMDSZ két női választmányi tagja, Ruff Zsófia és Merk Erika kezdeményezésére megalakult Tasnád és környékének RMDSZ Nőszervezete.

A megalakuló gyűlésen részt vettek a szatmárnémeti szervezetből: Poszet Kinga, elnök, Major Melinda és Nagy Tünde alelnökök, valamint Katona Péter tasnádi RMDSZ elnök, Kovács Szabolcs magyarcsaholyi alpolgármester és Ferencz Levente érszakácsi polgármester, ugyanakkor a hölgyek részéről képviselve volt Tasnád, Magyarcsaholy és Érszakácsi.

Ruff Zsófia köszöntése után, Katona Péter üdvözölte a kezdeményezést és támogatásáról biztosította a megalakulandó szervezetet, majd ezt követően Ferencz Levente és Kovács Szabolcs is bíztató szavakat intézett a jelenlevőkhöz.

Az esemény folyatásában Poszet Kinga vette át a szót, aki a Nőszervezet országos rendezvénysorozatairól beszélt, majd felvezette a Tasnádi Nőszervezet megalakulásának menetét. 

A közös és egyöntetű szavazások után a Tasnádi RMDSZ Nőszervezetének képviselői: Merk Erika, elnök, Nagy Dóra és Mellan Gabriella, alelnökök, valamint Póka Mária, ügyvezető elnök.  A megalakult szervezet ezután kötetlen beszélgetést folytatott a további teendőkről.hozzászolás