Nyuszi ült a Petőfi-parkban Nagyváradon

2015-04-10

Több fotó megtekintéséhez kattintson ide !

Az érintettek nagy örömére a Constatinescu Edit vezette nagyvárad-réti RMDSZ-körzet által a Petőfi-parkban megszervezett Nyuszi ül a parkban elnevezésű húsvéti kavalkád az idén nagyszombaton immár XIII. alkalommal került lebonyolításra, több száz érdeklődővel. 

A rendezvény a Perecz-Simó Annamária pedagógus által vezetett bemelegítő torna után 10 óra előtt néhány perccel tojáskereső versennyel indult, ezúttal rekordszámú, vagyis 1000 tojást rejtettek el a füves részen, a bokrok közt. Ezután különböző alternatív programokba lehetett bekapcsolódni, vagyis voltak locsolóvers-mondó versenyek, kézműves-foglalkozások (például gyöngyfűzés), és Tojásvarázs címmel rajzversenyt is hirdettek óvodások és kisiskolások számára. A Magocska bábcsoport idén A szeretetre vágyó süni című előadással készült.

Természetesen nem maradt el a tombolasorsolás sem, továbbá élő nyuszik várták, hogy simogassák őket, a tapsifülesek amúgy napos csibékkel, valamint különféle tárgyakkal együtt a tombolanyeremények közt is szerepeltek.hozzászolás