Angyaljárás az RMDSZ Bukaresti Területi Nőszervezetnél

2014-12-17


2014. december 16-án az RMDSZ Bukaresti Területi Nőszervezetének „angyalváró” meghívásának tettek eleget a Bukaresti Ady Endre Elméleti Líceum diákjai, akik ünnepi műsorral lepték meg a jelenlevőket. Az eseményre az országos nőszervezet által meghirdetett, Mosolygós Karácsonyt! nevet viselő rendezvénysorozat keretén belül került sor.

Veress Réka, I. osztályos tanuló szavalata nyitotta a műsort, melyben megfogalmazódott a hit és remény iránti vágy. Felkészítő tanára Lukács Renáta magyar nyelv és irodalom szakos tanárnő volt.
Nagy Gabriella történelem szakos tanárnő és kedves osztálya, az V. osztály, Andersen, A kis gyufaárus lány története címet viselő árnyjátékkal örvendeztették meg a nézőket. A közönség meghatottsággal fogadta az árnyjátékot és a karácsonyi hangulatot felidéző énekeket.

A Nőszervezet angyala a diákoknak tanszercsomagot hozott a karácsonyfa alá, viszont nem feledkezett meg a többiekről sem: mindenkinek hozott gyümölcsöt, édességet, kalácsot, üdítőt és bort az asztalra, mosolyt az arcokra, valamint a karácsonyfa körüli, baráti körben folytatott beszélgetéseket.


hozzászolás