FELHÍVÁS - Kreatív Adventi verseny

2014-11-30


Készíts egy kreatív, egyedi adventi koszorút, kapd lencsevégre és küldd el a fotót a verseny@rmdsz.ro email címre! A fényképek Advent első vasárnapjától kezdődően kerülnek fel a Nőszervezet Facebook oldalára. Népszerűsítsd a fotódat, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel, legyen a Tiéd a legtöbb like. 

Tölts egy varázslatos hétvégét a zabolai Mikes-kastélyban. A Kreatív Advent versenyünk első helyezettje kedvére választhat egy hétvégét a jövő év folyamán, amikor eltölthet két éjszakát a háromszéki Zabolán, a csodás Mikes-kastély vendégházában. 

Erdély legjobban őrzött titka - egyszerűen csak így emlegetik a zabolai Mikes-kastélyt a birtok tulajdonosai. Gergely és Sándor Roy Chowdhury már néhány éve dolgoznak az épület és a hozzá tartozó kastélypark felújításán és megpróbálják a birtokot újra felvirágoztatni.

Az 50 hektáron fekvő kastélyparkban már több épületet felújítottak, ezek közül a Gépház - The Machine House működik vendégházként. A kastélyt körülvevő  angolpark ma arborétum, ahol  közel 170 növényfaj él és emellett kis tavak, lombos sétányok, erdei szauna, istállók és rendkívüli túrázási lehetőségek várják az idelátogatót. A Mikes-kastély szolgáltatásairól bővebben olvashattok a www.zabola.com honlapon vagy a The Rooms and the Park of The Machine House Facebook oldalon.


A díj tartalmazza a szállást és étkezést két személy részére egy tetszőleges hétvégén 2015 folyamán. Nevezz be a versenybe és fedezd fel a titkot!hozzászolás