AKTUÁLIS


 • Újabb Nőszervezetek alakultak Maros megyében

  Október 18-án Ákosfalva illetve Jedd-Koronka kerületekben is megalakult a Nőszervezet. 


  2013-10-21
  hozzászolás
 • Szászrégenben is megalakult a kerületi Nőszervezet

  Dicsőszentmárton után, tegnap október 17-én Szászrégenben alakult meg a Maros megyei Nőszervezet második kerületi szervezete.
  2013-10-18
  hozzászolás
 • Megalakult az RMDSZ Galac megyei Nőszervezete

  A Kárpátokon túli megyékben is sorra alakulnak az RMDSZ megyei/területi nőszervezetei. Vasárnap, október 6-án tartotta alakuló ülését az RMDSZ Galac megyei Nőszervezete, az eseményen Tudor Veronka országos alelnök megbízásából Szenczi Bianka és Fodor Andrea voltak jelen. 


  2013-10-06
  hozzászolás
 • Tea, nők és célok

  Az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezete október 3-án, csütörtökön Teadélutánt tartott a Brassó Megyei Magyar Napok rendezvénysorozat keretében, amelyre 58 közösségkedvelő hölgy érkezett a megye több településéről. Az alakuló ülés óta ez volt az első esemény, amellyel a Nőszervezet elindította konkrét munkáját, tevékenységét a brassói hölgyek körében. 

  2013-10-05
  hozzászolás
 • Novemberig megalakulnak a kerületi női szervezetek Maros megyében

  Október 2-án, szerdán délután tartotta elnökségi gyűlését a Maros megyei Nők szervezete. A tanácskozáson a megye szintű hálózat kialakításáról, illetve különböző programok megvalósításáról esett szó.  2013-10-03
  hozzászolás
 • Sokszínűség, lendület, közösség – bizalmat szavaztak az RMDSZ női szervezete országos elnökségi tagjainak

  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség női szervezetének alakuló Országos Küldöttgyűlésén elhangzott beszédek a „sokszínűség, lendület, közösség” üzenetre alapoztak. 

  2013-09-28
  hozzászolás
 • Sikeres és tenni akaró nők napja. Megalakult az RMDSZ női szervezete

  Ma, szeptember 28-án, Kolozsváron a Sétatéri Kaszinó épületében tartja első Országos Küldöttgyűlését az RMDSZ női szervezete. Precedens nélküli esemény tanúi lesznek mindazon résztvevő hölgyek, akik az újonnan megalakult területi/megyei szervezetek képviseletét látják el a kolozsvári eseményen. 

  2013-09-28
  hozzászolás
 • Sikeres nők, inspiráló történetek

  A sikeres nők, inspiráló történetek panelt Molnár- Bánffy Katának, a Ladies First Consulting alapítójának és szaktanácsadójának előadása nyitotta meg.  

  2013-09-28
  hozzászolás