AKTUÁLIS


 • A Siker Napja!

  Szombat, január 31-e a siker napja volt a Dicső kerületi RMDSZ Nőszervezete számára. Vámosgálfalván 80 hölgy részvételével szervezték meg első alkalommal A Siker Napja című kerületi konferenciát. 

  2015-02-05
  hozzászolás
 • Biró Rozália: a rák elleni küzdelem mindannyiunk ügye  2015-02-04
  hozzászolás
 • Az RMDSZ Nőszervezete Kelemen Hunort támogatja

  Az RMDSZ Nőszervezete a Szövetség elnöki tisztségéért induló Kelemen Hunort támogatja az áprilisban, Kolozsváron sorra kerülő 12. Kongresszuson – döntött egyhangúlag a szervezet elnöksége.


  2015-01-28
  hozzászolás
 • Sokszínűségünk az erősségünk - Megalakult a csíkrákos-göröcsfalvi nőszervezet

  A hétvégi találkozón Császár Attila polgármester köszöntötte a jelenlévő hölgyeket, és örömének adott hangot a helyi nőszervezet megalakulása kapcsán. Mint mondta, fontosnak tartja, hogy a nők a közéletben is szerepet vállaljanak, ugyanakkor a közösségszervezésben is kiemelt szerep hárul rájuk. Reményét fejezte ki, hogy idővel többen fognak csatlakozni az újonnan alakuló szervezethez.

  2015-01-19
  hozzászolás
 • Az eddig elért sikerek folytatását ígéri az RMDSZ Nőszervezete

  Kedden, január 13-án, Kolozsváron került sor az RMDSZ Nőszervezetének sajtótájékoztatójára, melynek keretén belül Biró Rozália szenátor, az RMDSZ Nőszervezetének elnöke, valamint Hegedüs Csilla, főtitkárhelyettes és Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármestere, az RMDSZ Nőszervezetének alelnökei a szervezet elmúlt évi tevékenységéről számoltak be a sajtó képviselőinek.  2015-01-13
  hozzászolás
 • Angyaljárás az RMDSZ Bukaresti Területi Nőszervezetnél

  2014. december 16-án az RMDSZ Bukaresti Területi Nőszervezetének „angyalváró” meghívásának tettek eleget a Bukaresti Ady Endre Elméleti Líceum diákjai, akik ünnepi műsorral lepték meg a jelenlevőket. Az eseményre az országos nőszervezet által meghirdetett, Mosolygós Karácsonyt! nevet viselő rendezvénysorozat keretén belül került sor.

  2014-12-17
  hozzászolás
 • Helyi kérdésekre helyi válaszok - Megalakult az RMDSZ Csíkdánfalvi Helyi Nőszervezete

  A kedd délutáni alakuló ülésen Dobos Melinda, a Csíki Területi Nőszervezet alelnöke örömét fejezte ki, hogy Felcsíkon elsőként szülőfalujában, Dánfalván alakul meg a nőszervezet. 


  2014-12-17
  hozzászolás
 • Biró Rozália: közös erőfeszítéssel érhetünk el lényeges változásokat a gyermekek jogainak biztosítása érdekében

  A Romániában élő gyermekek egészsége témában szervezett konferenciát a szenátus Emberjogi és Közegészségügyi Bizottsága december 9-én. A rendezvény kezdeményezője Biró Rozália, az RMDSZ szenátora, az Emberjogi, Kisebbségi és Vallásügyi Bizottság elnöke volt.

  2014-12-10
  hozzászolás